- musik til fest -

Slips Dance Band

 

Sådan siger kunderne:

 

 

Slips Dance Band

SLIPS Danceband underholdt til min 50års fødselsdag. Det var en fornøjelse for mig og mine 62 gæster. Knap nok havde Claus og Finn slået tonen an på deres guitarer, før stemningen var høj. Der var en fantastisk dialog fra første øjeblik. De forstod med det samme, hvad jeg og mine gæster gerne ville have. Og de var hurtige til at gribe chancen, når vi var i stemning til fællessang. Når vi bare ville sidde og sludre, lod de os være, og sikrede blot, at stemningen var god med dejlig iørefaldende og glad musik. Senere trådte Ida til, og så var det ikke længere til at sidde stille, så der kom gang i danseskoene. Hele repertoiret faldt i vores smag, der var både rock og rul og glade poprytmer. Vi fik i den grad slidt danseskoene.

Alle bandets medlemmer er virkelig dygtige, og det lyder super professionelt, når de spiller og synger. - Og Idas stemme er i en klasse helt for sig – fantastisk! Gæsterne har efterfølgende rost mit musikvalg, og flere har sagt, at det er det bedste de nogensinde har været med til. Så topkarakter til SLIPS Danceband fra mig. Jeg kendte godt SLIPS på forhånd, da de også spillede til min bryllupsfest for 15 år siden. Herudover har vi brugt dem til firmafester på mit job. Og jeg har netop hyret dem til endnu en firmafest til efteråret.

Med venlig hilsen - Det Faglige Hus 
Mette Jul - Kommunikationschef

 Hej Ida, Finn og Claus

Else og jeg vil bare lige sige tusind tak for jeres helt forrygende musik, og sidst men ikke mindst Idas smukke sang. Vi har fået så mange tilkendegivelser for jeres utrolige professionelle musik. Mht. De numre i spillede, så kunne vi ikke ønske os det bedre. Som i sikkert bemærkede, så var det sjældent at dansegulvet ikke var helt fyldt op. Hvis ikke vi ses inden, så gør vi i hvert fald om 7 år, for da er det “kronprinsen” der skal holde fest :-) Kan I nu alle tre have det rigtig godt.

Med venlig hilsen og endnu en gang tusind tak for en dejlig aften, Else og Viggo


 

 

 

 

 

 


Hej Slips

Herfra tusind tusind tak for jeres store indsats i Lørdags. Vi nød alle jeres musikalske evner til fulde.
Vi har bare fået så mange tilbagemeldinger omkring det fantastiske band. Det fremgik jo også af slidtagen på dansegulvet at I bare var en kæmpe succes. Til sidst tak for den opbakning i gav Steffen ved hans første sceneoptræden.

Stor hilsen fra Helle og Preben.

 

 

 

 

Hej Ida og dine medspillere i bandet.

Vi siger jer mange tak for noget rigtig godt musik til vores fest på Resturant Søgården i Brørup. Vi er meget imponerede over jeres musik, og hvordan den kunne få vores gæster på dansegulvet. Vi har fået så mange roser og tilkendegivelser på den gode musik, vi havde til vores fest, så dem bringer vi med glæde videre til jer. Vi vil varmt anbefale jer til andre. Endnu en gang tak for den gode oplevelse.
Mange hilsner fra os - Selma og Kjeld

Hej Claus, Ida og Finn

Tusind tak for jeres medvirken til, at Kjelds fødselsdagsfest den 8. oktober i Frederiks Kulturhus blev en rigtig, kanon god aften. Selv om vi "kun" blev 48 gæster, var jeres musik, både til middagen og efterfølgende dans, helt i top. I gjorde helt sikkert jeres til, at vi synes vi havde en fantastisk god fest, og I er blevet rost af mange af vores gæster. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Tusind TAK. Venlig hilsen Kirsten

 


Hej Ida
Vi vil gerne sige tak for jeres fantastiske bidrag til vores
sølvbryllupsfest i tirsdags. Både vi og vores gæster var meget begejstrede for jeres musik:-D  Flere har sagt de aldrig har haft bedre festmusik, så stor cadeau til jer alle 3 og endnu engang TAK!

Mange hilsner, Anette & Frank

 


Hej Ida
Tak for formidabel underholdning – det var en stor oplevelse og I har kun fået ros over hele linjen. Håber I er kommet jer over knaldperlerne.

Hils de andre.

Med venlig hilsen EKKO-FISK A/S

 


Kære Slips-Dance-Dand

Tusinde tak for i lørdags med rigtig godt musik, vi havde en uforglemmelig aften og det var ikke mindst musikens skyld, vi vil helt sikker anbefale jer til andre.

Venlig hilsen Anna Karin og Peter

 


Hej Ida og hele Slips Dance Band.     


1000 tak for kanon musik i lørdags- og hold da op hvor kan vi bare sende mange roser afsted til jer! Og I fortjener dem alle - hver og een!!!!


Mange hilsner fra Camilla (Varde Garden)

 

 

 

 


Til Slips Dance Band.

Hvor tiden dog flyver af sted, men vi tænker ofte med glæde på den gode fest, vi havde. Musikken var bare perfekt på alle måder. Vi har kun hørt positive tilbagemeldinger fra gæsterne, og det er selvfølgelig rart som vært. Så tusind tak for en dejlig aften i selskab med jeres band. Håber i også får tid til at nyde sommeren.

Venlig hilsen

Signe og Erik Mathiasen Jelling.


Hej Slips

Vil gerne her i ædruelig tilstand nok en gang sige tak for forrygende musik. I levede op til vores absolut bedste forventninger. Rigtig mange var henne og spørge hvor vi havde fundet jer, og at I var da helt fantastiske. Mon ikke mange skrev jer bag ørene til deres næste fest. Vi fik valuta for hver en krone og glæder os til at se billeder fra aftenen. Det kørte så godt. Tusind tak, og håber vi ses igen. 

Hilsen Christa & Povl


 

Kære Ida & resten af Slips Dance Band
MANGE tak for sidst og for en forrygende indsats på musiksiden! Vi havde en helt fantastisk dag og var SÅ glade for at I stod for musikken. Det spillede bare - bogstaveligt talt! Vi har kun hørt rosende ord om jer fra vores gæster, både vedr. de sange I spillede og lydniveauet, som var helt perfekt afstemt under hhv. spisning og efterflg. dans. Vi var ovenud glade for det hele - også tempoet på brudevalsen og den utrolig flotte og stemningsfulde udgave af "Du er". Så tusinde TAK for jeres store indsats og bidrag til at fuldende vores bryllup :-) Det var guld værd.
Mvh Line og Peter

Hej Ida

Jeg vil bare lige sige jer stor tak for super god musik til min cirkusfest i lørdags. Sjældent at folk vil ud og danse inden desserten er serveret, men de kunne da bare ikke holde sig i ro. Vi havde en fantastisk aften, og ikke mindst pga. Jeres gode musik, og vi har kun fået positiv respons, så stor ros til Jer. De sidste gik hjem kl.06.00, og alle havde en fantastisk aften. Jeg håber I kom godt hjem, der er trods alt et stykke vej til Esbjerg på denne tid af natten…. men tak fordi I gad køre helt til Assentoft.

Mange Hilsner

Marianne

 

 

 

 

 

 

Hej!

Tusind tak for en god fest i lørdags. Vi er rigtigt glade for, at vi bookede Jer. I var helt fantastiske. Glad og dansevenlig musik og oveni købet flot og professionelt udført. Mange af vores gæster har både under og efter festen bemærket hvor dygtige I er. Og vi er HELT enige! At I også kunne spille til de festsange der var, og var villige til at lære de sange, der betyder meget for os er yderligere plusser til Jer. Vi håber, at vi kommer til at opleve Jer igen - evt. hos nogen af dem, der var med til festen. :o)

Mange hilsner og tusind tak!

Kurt og Helle

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk