- musik til fest -

Slips Dance Band

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Traditioner til festen
Til enhver form for bryllupsfest spiller vi naturligvis brudevalsen hvis I ønsker det. Der også ofte tradition for "skuld gammel venskab rejn forgo". Er der specielle traditioner I jeres familie skal I endelig sige til. Vi er der jo for jeres skyld og for at festen bliver så perfekt som muligt for jer.
 

Hvor i landet spiller I?
Som udgangspunkt spiller vi musik til fester i hele Danmark. Dog er hovedvægten lagt på Jylland og Fyn, og da vi er fra Esbjerg spiller vi jo meget midt- & sydjylland samt Fyn. Men vi kommer selvfølgelig gerne til Nordjylland eller Sjælland. Prisen fastsættes blot derefter. 

Hvor stor eller lille en fest kan I spille til? 
Vi spiller musik til alle fester. Vi har spillet for alt lige fra 30 til 2000 mennesker. Vi vil dog gerne vide det på forhånd hvis festen er i en stor hal, da vi så har mulighed for at medbringe ekstra højtalere. Vi vil jo gerne levere så god lyd som muligt.

Strøm
Vi bruger helt almindelig 220 volt strøm. 

Scene - Hvor meget fylder I?
Vi gør til en hver tid vores bedste for at kunne passe ind i alle hjørner og kroge hvis det er nødvendigt. Vi står også gerne på gulvet. Men da vi har en del udstyr ser vi helst at der er ca. 3(D) x 5(B) meter. Vi kan også sagtens "se ud af noget" hvis det er en stor scene I vil have os på til festen :0)   

Underholdning til festen
Det er meget forskelligt hvor stor eller lille en rolle man forventer vores musik har til festen. Vi har en god føler ude og vejer stemningen aftenen igennem, og tilpasser musikken herefter. Vi er dog ikke kendt som de store "intertainere". Vi mener at en fest skal skabes af gæster og værter og vi leverer baggrunden. Vi hænger selvfølgelig på til diverse sjove indslag hvor musikken kan bruges som redskab.

Fællessange
Vi kan spille musik til 99 % af de sange gæsterne kommer med til festen. Og kender vi ikke sangen gør vi vores bedste for at hænge i alligevel.

Lys og lyd til festen
Slips har for nyligt investeret i det sidste nye indenfor højtalersystem. Vi spiller med et Dynacord Power-max anlæg. Lyset består af et lysshows-system med to standere med i alt 8 LED lamper fyldt med små lysdioder. Under spisningen oplysesscenen bare i en enkelt og rolig farve. Under dansen kan vi lave lysshow, og det gør vi alt efter stemningen til festen.

Hvor højt musik spilles der til festen?
Vi ved hvor vigtigt det er at folk kan snakke sammen under spisningen, så her spilles helt afdæmpet musik, medmindre andet er aftalt selvfølgelig. Under dansen vil vores musik være tilpas høj til at man får lyst til at danse, men ikke så høj at man bliver blæst omkuld. Vi er i det hele taget meget opmærksomme på at tilpasse vores musik til publikum.

Pauser
Under spisningen holder vi kun pauser hvis der er indslag eller når det er højst nødvendigt. Under dansen spiller vi musik 50 min. og holder 10 min. pause. Vi har pausemusik med, som vi kan spille i pauserne hvis det ønskes.

Mad & drikke til musikken
Det kræver meget energi at spille musik i mange timer. Så når I bestiller os til et helaftensarrangement har vi behov for et måltid mad midtvejs i festen. Som regel foregår det imellem spisning og dans imens I får kaffen. Derudover har vi behov for frit at kunne forsyne os med drikkevarer hele aftenen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk